Klantenservice

Betaling geschiedt vooraf. Wij verwachten de betaling binnen 7 dagen na het plaatsen van de order. Mocht de betaling dan nog niet binnen zijn dan sturen we een betalingsherinnering. Is de betaling daarna nog niet binnen dan wordt de order geannuleerd.

ELBO accepteert de volgende betalingsmethoden:

  1. iDealiDeal
  2. BankoverboekingBankoverboeking
  3. BancontactBancontact
  4. KBCKBC
  5. BelfiusBelfius
  6. GiropayGiropay
  7. Sofort BankingSofort Banking
  8. MasterCardMasterCard
  9. MaestroMaestro
  10. VisaVisa

Wilt u uw transactie opzoeken? Klik dan hier.

Afhankelijk van wanneer de betaling wordt ontvangen bedraagt de levertijd tussen de 1 en 7 dagen. Ontvangen wij de betaling op werkdagen voor 15 uur ’s-Middags dan wordt de bestelling indien mogelijk dezelfde dag nog verstuurd. Besteld u of ontvangen wij de betaling na 15 uur ’s-Middags dan wordt de bestelling de volgende werkdag verstuurd.

Indien, ondanks de vermelding  "Op voorraad", een product onverhoopt niet leverbaar is, dan zullen wij contact met u opnemen. Wij zullen u dan informeren over de te verwachten levertijd en eventuele alternatieven met u bespreken.

Uw bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld en verzonden naar het door u opgegeven verzendadres. De bestelling wordt verstuurd met UPS. Wanneer u op werkdagen voor 15 uur ’s-Middags besteld heeft en de betaling binnen is wordt de bestelling indien mogelijk dezelfde dag nog verstuurd en heeft u het de volgende werkdag in huis.

Als u de bestelling wilt afhalen bij ons in Kilder, kies dan voor de optie Afhalen tijdens het bestellen. U krijgt een mail van ons als de bestelling klaar staat.

Hieronder vindt u de verzendkosten die wij hanteren:

Nederland

Totaalbedrag excl. BTW Verzendkosten
€0 - €49 €6,00
€50 - €119 €9,00
€120 - €449 €14,00
€450 en meer Franco

België

Totaalbedrag excl. BTW Verzendkosten
€0 - €49 €6,50
€50 - €119 €10,25
€120 - €449 €15,50
€450 en meer Franco

Duitsland

Totaalbedrag excl. BTW Verzendkosten
€0 - €49 €7,25
€50 - €119 €11,50
€120 - €449 €17,00
€450 en meer Franco

Voor bestellingen in overige landen moet een offerte worden opgevraagd en kan de bestelling niet via de webshop gebeuren. Neem in dit geval contact met ons op zodat we alsnog de bestelling kunnen plaatsen.

Hieronder vindt u een formulier waarmee u een product kunt retourneren. Tevens kunt u dit formulier gebruiken bij een defect product.

U kunt de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Na ontvangst van het formulier zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op nemen voor verdere afhandeling. De kosten voor retournering zijn voor eigen rekening, met uitzondering wanneer het verkeerde product is geleverd.

Klik hier voor het retourformulier

U bestelling wordt in een beveiligde omgeving verwerkt. We maken gebruik van een SSL certificaat zodat uw gegevens veilig blijven. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen kunt u lezen in onze Privacy Policy.