Veelgestelde vragen

De Economy lijmverdeelbak kunnen wij eenvoudiger construeren waardoor wij het goedkoper kunnen aanbieden dan de standaard lijmverdeelbak. Er zijn drie belangrijke verschillen. Het lijmverdeelmes wordt bij de Economy lijmverdeelbak niet bevestigd met vleugelmoeren maar op de lijmbak getikt. Bij de standaard lijmverdeelbak zit er in de lijmbak een PU strip voor afdichting van de schuif. Bij de Economy lijmbak is het ontwerp zo gemaakt dat deze strip niet meer nodig is. Daarnaast zit er onder de standaard lijmbak een vierkant 8mm RVS staf gepunt last die zorgt voor de geleiding over het lijmblok. Bij de Economy lijmbak worden de geleiders meegevormd tijdens het kanten. Beide type lijmverdeelbakken zijn gemaakt van roestvast staal.

Ja, normaal gesproken versturen wij uw order met UPS. UPS levert uw order af op werkdagen. Als uw bestelling beslist op zaterdag afgeleverd moet worden dan kunnen wij uw pakket versturen met Post NL. Post NL levert de pakketten ook op zaterdag.

Ja, na het plaatsen van uw order ontvangt u van ons een bericht van verzending met een link naar de track en trace pagina van de vervoerder.

Nee, dat hoeft niet. U kunt ook bestellen zonder een account aan te maken. Kies dan voor bestellen zonder account.

Door een account aan te maken hoef je in de toekomst minder gegevens in te voeren bij bestellingen. Bovendien kunt u altijd makkelijk uw bestelgeschiedenis en status opzoeken.