Lijmverdeelbak Economy cellenbeton Casco/Blokken 365 mm

SKU:

LVB ec 365CB
€128.82 €155.87
In stock

1-2 days delivery time

Short Description

ELBO lijmverdeelbak Economy 365mm. Deze roestvast stalen lijmverdeelbak is speciaal ontwikkeld voor het snel en gelijkmatig opbrengen van lijmmortel op de lintvoegen van Cellenbeton casco elementen en blokken van 365mm dik.

Description

De ELBO Lijmverdeelbak Economy 365mm is vervaardigd uit roestvast staal en speciaal ontwikkeld voor het gelijkmatig opbrengen van lijmmortel op de lintvoegen van Cellenbeton casco elementen en blokken. Door de gelijkmatige verdeling van de lijmmortel verhoogt u de kwaliteit van de wand. Bij de verwerking van de lijmmortel dient u de lijmmortel aan te maken volgens voorschrift van de lijmmortel fabrikant, de lijmverdeling van het Elbo gereedschap is hier op afgestemd. De ergonomische vorm is afgeleid van de standaard lijmbak en heeft daardoor het zelfde optimale gebruiksgemak.

Nadat de lijmbak gevuld is met lijmmortel zet u deze op de wand. Door het openen van de schuif zal de lijmmortel uitstromen en kan de lijmmortel op de wand aangebracht worden. Door de schuif weer dicht te doen zal de uitstroom van lijmmortel stoppen. De lijmbak wordt geleverd met een passend rvs lijmverdeelmes die zorgt voor de juiste lijmmortel afgifte. Het mesje kan er door een simpele handeling makkelijk op de lijmbak getikt worden.
Door de gladde binnen- en buitenwanden is de lijmbak eenvoudig te reinigen. De meegevormde geleiders aan de onderzijde van de lijmbak zorgen ervoor dat de lijmbak makkelijk over de wand te schuiven is. Doordat wij deze lijmbak eenvoudiger hebben kunnen construeren en produceren heeft deze lijmbak een Economy prijs. Zo heeft u dus een kwalitatief goede lijmbak voor een gunstiger prijs.
De Economy lijmverdeelbakken zijn verkrijgbaar voor diverse wanddiktes.

Specifications

Weight 3.500000
Dimensions 250 x 371 x 200 mm
Barcode 8718164329272
Manufacturer Xella NL
Material Aerated concrete
Brand Ytong
Model Economy
Profile Vlak
Block types Blocks, Casco panelen
Power N.v.t
Wall thickness 365mm