Lijmverdeelbak Standaard, kalkzandsteen NL 300mm

Art.nr.:

LVB 300 91101
€ 213,45 € 258,27
Op voorraad

1-2 dagen levertijd

Korte omschrijving

ELBO lijmverdeelbak standaard 300mm. Deze roestvast stalen lijmverdeelbak is speciaal ontwikkeld voor het snel en gelijkmatig opbrengen van lijmmortel op de lintvoegen van kalkzandsteenwanden van 300mm dik.

Vellingkantblokken

Gaat u Vellingkantblokken verwerken? Zorg er dan voor dat u de vellingkantgeleiders voor deze bak meebesteld. Zie hiervoor hieronder de gerelateerde producten of ga naar dit artikel: LVB VK0 81101

Omschrijving

De ELBO Lijmverdeelbak standaard 300mm is vervaardigd uit roestvast staal en speciaal ontwikkeld voor het gelijkmatig opbrengen van lijmmortel op de lintvoegen van kalkzandsteen blokken of elementen. Door de gelijkmatige verdeling van de lijmmortel verhoogt u de kwaliteit van de wand. Bij de verwerking van de lijmmortel dient u de lijmmortel aan te maken volgens voorschrift van de lijmmortel fabrikant, de lijmverdeling van het ELBO gereedschap is hier op afgestemd. Nadat de lijmbak gevuld is met lijmmortel zet u deze op de wand. Door het openen van de schuif zal de lijmmortel uitstromen en kan de lijmmortel op de wand aangebracht worden. Door de schuif weer dicht te doen zal de uitstroom van lijmmortel stoppen. De bak wordt geleverd met een passend RVS lijmverdeelmes welke d.m.v. de rvs vleugelmoeren eenvoudig in hoogte af te stellen is. Zo kunt u de gewenste lijmmortel afgifte instellen. Aan de onderzijde van de lijmbak zijn rvs vierkant 8mm geleiders gelast, deze zorgen voor een lange levensduur van de lijmbak. Door de gladde binnenwanden is de lijmbak eenvoudig te reinigen en de slijtvaste PU–strip zorgt er tevens voor dat de schuif van de lijmbak schoon blijft. De ergonomische vorm van de lijmbak zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. De standaard lijmverdeelbakken voor kalkzandsteen zijn verkrijgbaar voor diverse wanddiktes.

Specificaties

Gewicht 3.800000
Afmetingen 250 x 303 x 200 mm
Barcode 8718164320644
Fabrikant Calduran, Makz, Xella NL
Materiaal Kalkzandsteen
Merk Calduran, Makz, Silka NL
Model Standaard
Profilering Vlak, Nok
Type blokken Blokken, Elementen, Vellingkantblokken
Vermogen N.v.t
Wanddikte 300mm

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!